Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Ontvang persoonlijk advies
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • Duidelijk en transparant

Vraag een offerte aan!

Binnen 1 minuut geregeld!

Beter Stroom Meterkast Vervanging: Modernisering en Veiligheid Gewaarborgd

Bij Beter Stroom begrijpen we het belang van een goed functionerende meterkast voor de veiligheid en efficiëntie van je elektrische systeem. Ontdek waarom het vervangen van je meterkast niet alleen bijdraagt aan de modernisering van je woning, maar ook de veiligheid verzekert.

Waarom Meterkast Vervangen?

Verouderde meterkasten voldoen mogelijk niet meer aan de huidige veiligheidsnormen. Het vervangen ervan vermindert het risico op elektrische storingen, kortsluitingen en brand, waardoor de veiligheid van jouw woning wordt gewaarborgd.

Moderne meterkasten zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om een efficiënte en veilige energiedistributie te waarborgen. Het upgraden van je meterkast houdt je elektrische systeem bij de tijd en bereidt het voor op toekomstige behoeften.

Vakmanschap en Service

Bij Beter Stroom streven we naar vakmanschap en service in elke meterkast vervanging. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden door het hele proces, van analyse tot installatie en nazorg.

Klaar voor een upgrade van je elektrische systeem? Ontdek de voordelen van meterkast vervanging met Beter Stroom. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Investeer in de veiligheid en efficiëntie van je woning met onze professionele meterkast vervangingsservice.

Merken waar wij mee werken

Wat onze klanten zeggen

Richard Mannl
Richard Mannl
2023-10-07
Gewoon goed geregeld, netjes steiger ervoor gezet. Geen cowboy acties. Kabels netjes binnendoor, niet langs een regenpijp naar beneden. Jongens die heel goed weten wat ze doen. Met je meedenken, en pas tevreden zijn als jij dat ook bent. En dat alles voor een hele nette prijs. Zeker een aanrader!.
Diana Alberts
Diana Alberts
2023-10-06
Wij hebben een heel goede ervaring met dit bedrijf. Jelco en zijn collega verstaan hun vak , zijn vriendelijk en werken heel nauwkeurig! Ook word alles van te voren goed doorgesproken en als de panelen gelegd zijn krijg je uitleg over hoe alles en de app werkt. De offerte is duidelijk en wij hadden geen onaangename verassingen nadien op de factuur. bij ons was alles binnen één dag geïnstalleerd. 12 panelen. Korom: wij zijn een tevreden klant van Jelco!
Enrico Derksen
Enrico Derksen
2023-09-10
Na goed gesprek met Jelco over plaatsing en welke panelen. Was het dan op 1 september zo ver. Ondanks pech met hun bus is die dag alles uitstekend gelopen. Topgasten Jelco en Nick! Bedankt jongens ik ben zeer tevreden. Zeker omdat je weinig bedrijven vind die maar 4 panelen willen plaatsen.
Ton Kroon
Ton Kroon
2023-09-05
Super geholpen , persoonlijk advies gekregen. Situatie wordt ter plekke bekeken en de mogelijkheden besproken. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.... snel en met zorg geplaatst. Komen afspraken na. Wij zijn een tevreden klant en bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
Nick P
Nick P
2023-08-07
Het team van Jelco en Nick hebben heel goed werk geleverd! Het contact verliep soepel en vlot. Vragen werden zelfs in de avonduren nog beantwoord. Toen 3 dagen van te voren bekend werd dat de planning van onze kant wat moest veranderen i.v.m. een crematie hebben zij zich heel flexibel opgesteld zonder gezeur, gedoe of extra kosten. Vlak langs een muur gaten boren gaat netjes met een stukje karton er tussen om beschadigingen aan de geverfde muur te voorkomen, na het werk wordt de stofzuiger er bij gepakt… Service zoals service hoort te zijn. Niet de goedkoopste, ook zeker niet te duurste, wel de beste! :)
Gijs Van Dijk
Gijs Van Dijk
2023-08-07
Fijn contact gehad met beter stroom . Snelle service , aardig personeel en zeer vakkundig werk geleverd !! Een aanrader !!
Harry Dieseraad
Harry Dieseraad
2023-07-28
Wat een service wat een toppers keurig werk geleverd wat ze beloven komen ze na Mannen ga zo door
Carolina Siragusa
Carolina Siragusa
2023-07-28
Onwijs aardige en kundige heren. Vooraf de wensen besproken en daar een passend advies voor gegeven. Alles netjes geregeld en uitgelegd. Blij met de mooie zonnepanelen gelegd door Beter Stroom!
Dion Koopman
Dion Koopman
2023-06-22
Professionele en snelle montage. Een prima fabricaat panelen en omvormers voor een goede prijs. Goed advies over het legplan. Aardige jongens die komen monteren. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Ontvang persoonlijk advies
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • Duidelijk en transparant

Vraag een offerte aan!

Binnen 1 minuut geregeld!