Benieuwd naar de mogelijkheden?

 • Ontvang persoonlijk advies
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Duidelijk en transparant

Vraag een offerte aan!

Binnen 1 minuut geregeld!

Klantgerichte benadering

Bij Beter Stroom geloven wij in een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring. In plaats van enkel te vertrouwen op afstandsmetingen en online offertes, besteden wij graag extra aandacht aan elke aanvraag. We luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften, zodat we een oplossing kunnen bieden die perfect aansluit op uw situatie.

Door vooraf uitgebreid te inventariseren op locatie, waarin gekeken wordt naar de staat van het dak, de kabelroute en geschiktheid van de meterkast, zorgen we ervoor dat er op de dag van installatie geen verrassingen meer zijn en dat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze toewijding aan klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen.

Professionele installatieservice

Vakkundig zonnepanelen installeren is ons vak. Als bedreven elektriciens met meer dan tien jaar ervaring in de branche, bieden wij met passie onze expertise aan. U kunt erop vertrouwen dat uw zonnepanelen en toebehoren altijd worden geïnstalleerd volgens de meest recente normen en richtlijnen, dankzij onze uitgebreide kennis en vaardigheden.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons centraal, daarom werken wij enkel met A-klasse producten en lange garanties die aan strenge eisen voldoen. Met onze professionele installatieservice kunt u rekenen op betrouwbare prestaties en een duurzame investering voor de lange termijn.

Duurzame toekomstvisie

Wij hebben oog voor de toekomst en volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie nauw op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat uw systeem altijd klaar is voor eventuele energieopslag.

Mocht uw thuissituatie in de toekomst nog veranderen en het energieverbruik toenemen, dan kunnen wij uw installatie zo voorbereiden dat deze eenvoudig uit te breiden is. We analyseren altijd grondig wat de mogelijkheden zijn en of uw situatie geschikt is, zodat u kunt profiteren van een toekomstbestendige oplossing.

Hoeveel panelen heb ik nodig?
En wat kost zoiets?

6Zonnepanelen

 • Gem. verbruik
  2.300 kWh
 • Prijsindicatie
  € 2710 - € 3190

8Zonnepanelen

 • Gem. verbruik
  3.000 kWh
 • Prijsindicatie
  € 3280 - € 4020

10Zonnepanelen

 • Gem. verbruik
  3.800 kWh
 • Prijsindicatie
  € 3820 - € 4950

12Zonnepanelen

 • Gem. verbruik
  4.600 kWh
 • Prijsindicatie
  € 4340 - € 5390

Merken waar wij mee werken

Wat onze klanten zeggen

Richard Mannl
Richard Mannl
2023-10-07
Gewoon goed geregeld, netjes steiger ervoor gezet. Geen cowboy acties. Kabels netjes binnendoor, niet langs een regenpijp naar beneden. Jongens die heel goed weten wat ze doen. Met je meedenken, en pas tevreden zijn als jij dat ook bent. En dat alles voor een hele nette prijs. Zeker een aanrader!.
Diana Alberts
Diana Alberts
2023-10-06
Wij hebben een heel goede ervaring met dit bedrijf. Jelco en zijn collega verstaan hun vak , zijn vriendelijk en werken heel nauwkeurig! Ook word alles van te voren goed doorgesproken en als de panelen gelegd zijn krijg je uitleg over hoe alles en de app werkt. De offerte is duidelijk en wij hadden geen onaangename verassingen nadien op de factuur. bij ons was alles binnen één dag geïnstalleerd. 12 panelen. Korom: wij zijn een tevreden klant van Jelco!
Enrico Derksen
Enrico Derksen
2023-09-10
Na goed gesprek met Jelco over plaatsing en welke panelen. Was het dan op 1 september zo ver. Ondanks pech met hun bus is die dag alles uitstekend gelopen. Topgasten Jelco en Nick! Bedankt jongens ik ben zeer tevreden. Zeker omdat je weinig bedrijven vind die maar 4 panelen willen plaatsen.
Ton Kroon
Ton Kroon
2023-09-05
Super geholpen , persoonlijk advies gekregen. Situatie wordt ter plekke bekeken en de mogelijkheden besproken. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.... snel en met zorg geplaatst. Komen afspraken na. Wij zijn een tevreden klant en bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
Nick P
Nick P
2023-08-07
Het team van Jelco en Nick hebben heel goed werk geleverd! Het contact verliep soepel en vlot. Vragen werden zelfs in de avonduren nog beantwoord. Toen 3 dagen van te voren bekend werd dat de planning van onze kant wat moest veranderen i.v.m. een crematie hebben zij zich heel flexibel opgesteld zonder gezeur, gedoe of extra kosten. Vlak langs een muur gaten boren gaat netjes met een stukje karton er tussen om beschadigingen aan de geverfde muur te voorkomen, na het werk wordt de stofzuiger er bij gepakt… Service zoals service hoort te zijn. Niet de goedkoopste, ook zeker niet te duurste, wel de beste! :)
Gijs Van Dijk
Gijs Van Dijk
2023-08-07
Fijn contact gehad met beter stroom . Snelle service , aardig personeel en zeer vakkundig werk geleverd !! Een aanrader !!
Harry Dieseraad
Harry Dieseraad
2023-07-28
Wat een service wat een toppers keurig werk geleverd wat ze beloven komen ze na Mannen ga zo door
Carolina Siragusa
Carolina Siragusa
2023-07-28
Onwijs aardige en kundige heren. Vooraf de wensen besproken en daar een passend advies voor gegeven. Alles netjes geregeld en uitgelegd. Blij met de mooie zonnepanelen gelegd door Beter Stroom!
Dion Koopman
Dion Koopman
2023-06-22
Professionele en snelle montage. Een prima fabricaat panelen en omvormers voor een goede prijs. Goed advies over het legplan. Aardige jongens die komen monteren. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 • Ontvang persoonlijk advies
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Duidelijk en transparant

Vraag een offerte aan!

Binnen 1 minuut geregeld!